Закон України «Про захист персональних даних»

Закон України «Про захист персональних даних»

Шановні відвідувачі, у зв’язку з прийняттям Закону України «Про захист персональних даних», особиста інформація, яка вноситься Вами для отримання послуг АСОЦІАЦІЇ «АЛЬП-ПРОМ», є персональними даними, обробка яких здійснюється за згодою суб’єкта персональних даних (особи якої стосується така особиста інформація), у відповідності до вимог вищевказаного закону.

 

Таким чином просимо Вас надати згоду на обробку (використання) внесеної Вами інформації та ознайомитися з положеннями ЗУ «Про захист персональних даних».

 

Примітка: Внесена Вами інформація буде використовуватися виключно з метою оформлення та надання консультаційної послуги.

 

« Я ( в цьму полi буде Ваше iм`я ) надаю згоду АСОЦІАЦІЇ «АЛЬП-ПРОМ» на збирання, обробку та використання інформацію про мене у базі персональних даних «КОНТРАГЕНТИ», з метою, що визначається для даної бази персональних даних (ведення бухгалтерської документації, підготовки відповідно до вимог законодавства податкової та статистичної звітності, іншої інформації) ,та у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних». Одночасно з цим я посвідчую, що повідомлений про включення інформації про мене до бази персональних даних «КОНТРАГЕНТИ», мені відомі мої права, визначені ЗУ «Про захист персональних даних» та я ознайомлений з інформацією про володільця БПД – АСОЦІАЦІЯ «АЛЬП-ПРОМ», метою використання персональної інформації та колом осіб, які будуть її використовувати».